Hír

Irodalmi tájékoztatás online források alapján

A Könyvtári Intézet 2020 őszére meghirdeti 45 órás akkreditált továbbképzési programját Irodalmi tájékoztatás online források alapján (25890-3/2017/KOZGYUJT) címmel.

A tanfolyam időpontja: 2020. november 4., 5., 6., 24., 25., 26.

Jelentkezési határidő: 2020. október 21.


A képzés díja: ingyenes (az EMMI költségvetési forrásainak terhére).

A tanfolyam 45 órás, 2x3 nap.

A tanfolyam helyszíne: Könyvtári Intézet 1827 Budapest Budavári palota F ép. 539/A terem
A tanfolyam oktatói: Csopaki Orsolya, Górász Péter, Maczák Ibolya, Moldován István, Sirató Ildikó, Tamás Kincső

Kérjük, a tanfolyam leírásánál
(https://ki.oszk.hu/tanfolyamok/irodalmi-tajekoztatas-online-forrasok-ala...) található „Jelentkezési lap” feliratú linkre kattintva töltse ki a jelentkezési űrlapot. Ezután e-mailben kapja meg azt a letölthető pdf formátumú jelentkezési lapot, amely a már előzőleg kitöltött adatokat tartalmazza.
Kérjük, hogy ezt kinyomtatva, aláírva postai úton juttassa el a Könyvtári Intézet Oktatási és Humánerőforrás-fejlesztési osztály címére (1827 Budapest, Budavári Palota F. épület).
További információ: Breznai Elvira; tel: 224-3789; e-mail:breznai.elvira at oszk.hu

A tanfolyam leírása:
A képzés célja, hogy a résztvevő általános és szaktájékoztató könyvtárosok megismerjék a könyvtárakban elérhető legújabb hazai és külföldi, előfizetett és free online szépirodalmi, irodalomtudományi, irodalomtörténeti információforrásokat, webkettes lehetőségeket, megtanulják ezek kezelői szintű használatát és elsajátítsák a színházi tájékoztatás alapjait. A képzés elvégzése után a résztvevők a megismert szerzői jogi előírások betartása mellett képesek lesznek az elektronikus adatbázisok számára megfogalmazni a használók információs igényeit, megtervezni a keresést, és biztonságosan használni a technikai eszközöket.

Share

Kapcsolat

1827 Budapest, Budavári Palota F-épület

Tel: +36 1 224-3788

Elérhetőségek

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.