Könyvtári Intézet

magyar

Országos Könyvtári Kuratórium

2019. október 16-án az EMMI Kulturális Államtitkárságán alakuló ülést tartott az Országos Könyvtári Kuratórium. A kilenc tagú Kuratórium tagjai sorából megválasztotta elnökét, majd döntött a Kuratórium titkársági feladatainak ellátásáról. A Kuratórium tagjainak névsora, a kuratóriumi titkárság elérhetősége megtalálható a Könyvtári Intézet honlapján az Információszolgáltatás menüpontban a Kuratórium számára fenntartott oldalon.

magyar

A “Könyvtár, ami összeköt” ösztöndíjasai a Könyvtári Intézetben

A Könyvtári Intézet munkatársai október 14-én kilencedik alkalommal látták vendégül a Könyvtár, ami összeköt ösztöndíjasait, akik a délután folyamán megismerkedhettek az Intézet szerepével és az egyes osztályokon folyó munkával.

magyar

Megjelent a 2019/1-es MAKSZAB!

A Magyar Könyvtári Szakirodalom Bibliográfiája 2019/1-es, most megjelenő online füzetének összeállításához összesen  8069 folyóiratszámot kellett átfésülni az elmúlt fél év folyamán. Ezekből, valamint 12 tanulmánykötetből válogatta össze a szerkesztő Honffyné Felhő Ágnes a szakrendben közölt 450 cikket és tanulmányt, melyek betűrendes és szakrendi mutatóval kiegészítve, a cikkekhez vezető linkekkel böngészhetők.

magyar

Oldalak


Kapcsolat

1827 Budapest, Budavári Palota F-épület

Tel: +36 1 224-3788

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.