Hír

Könyvtári partnerkapcsolatok (szervezeti kultúra, szakmai önismeret)

A Könyvtári Intézet 2019. év tavaszára meghirdeti 30 órás akkreditált továbbképzési programját, Könyvtári partnerkapcsolatok (szervezeti kultúra, szakmai önismeret) (KASZB határozatszám: 29572-2/2015/KOZGYUJT) címmel.

A tanfolyam időpontja: 2019. március 5., 6., 7., 8.
Jelentkezési határidő: 2019. február 19.

Részvételi díj: ingyenes (az EMMI költségvetési forrásainak terhére).

A tanfolyam helyszíne: Könyvtári Intézet (1827 Budapest, Budavári palota F. ép. 540. sz. terem)

A tanfolyam 30 órás, 1x4 nap (illetve a képzés aktuális indítási dátuma szerint.)

A tanfolyam oktatói: Péterfi Rita, Vidra Szabó Ferenc

Kérjük, a tanfolyam leírásának végén található "Jelentkezési lap" szövegű linkre kattintva töltse ki a jelentkezési űrlapot. Ezután e-mailben kapja meg azt a letölthető pdf formátumú jelentkezési lapot, amely a már előzőleg kitöltött adatokat tartalmazza. Kérjük, hogy ezt kinyomtatva, aláírva postai úton juttassa el a Könyvtári Intézet Oktatási és Humánerőforrás-fejlesztési osztály címére (1827 Budapest, Budavári Palota F. épület).

További információ:
Dr. Repkényiné Nagy Edit; tel.: 224-3790; e-mail: editrep@oszk.hu


A képzés leírása:
A képzés célja a résztvevők szervezeti kultúrájának fejlesztése annak érdekében, hogy munkahelyükön eredményesebben, hatékonyabban végezhessék feladataikat. A képzésben résztvevők a megszerzett ismeretek révén, és képességeik, készségeik fejlesztésével alkalmassá válnak arra, hogy munkahelyük belső értékeit jól tudják kommunikálni a külvilág felé, hogy együtt tudjanak működni a fenntartóval és más szervezetekkel, hogy az elsajátított módszerek alkalmazásával képesek legyenek fejleszteni a könyvtár szolgáltatásait, és mérni a használók elvárásait és elégedettségét. A képzés különösen hasznos lehet azonos munkahelyen dolgozó munkatársakból álló csoportok esetén.
 

Share

További oldalak

Alapdokumentumok

Kapcsolat

1276 Budapest, Pf. 1205

Tel: +36 1 224-3788

Elérhetőségek

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.