Könyvtári Szak- és Továbbképzési Osztály

magyar

Online továbbképzés Rimaszombatban és Párkányban

Szeptember 7-én Párkányban, szeptember 8-án Rimaszombatban szervezett a határon túli könyvtárosok számára online továbbképzést a Könyvtári Intézet és a Szlovákiai Magyar Könyvtárosok Egyesülete. A párkányi képzés a Mesélj nekem E'meséről, a rimaszombati pedg a Fröccsműhely és Ször(p)parti címet viselte, a foglalkozásokat az egri Mustármag mese- és biblioterápiás mikroműhely munkatársai, Komló-Szabó Ágnes és Luzsi Margit tartották. A résztvevők mindkét helyszínen személyesen jelentek meg, míg a két előadó videókonferencián keresztül volt jelen egész nap.

Beszámoló Egyházi Dórától, a Szlovákiai Magyar Könyvtárosok Egyesülete alelnökétől:

magyar

A Könyvtári Intézet őszi képzési terve

Közzétesszük a Könyvtári Intézet frissített képzési tervét, amelyben már szerepeltetjük őszi tanfolyamaink időpontjait. A jelentkezéseket továbbképzési oldalunkon várjuk!

magyar

„KI 20-20” - A Könyvtári Intézet vizsgaszervező tevékenysége

A Könyvtári Intézet idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját, 2000. március 24-én született meg az intézet alapításáról szóló jogszabály. Ez idő alatt számos képzést, programot szerveztünk, szolgáltatási kínálatunk folyamatosan megújult és intézetünk rendszeres résztvevője volt hazai és nemzetközi projekteknek.

Az elkövetkező időszakban 20 olyan projektről fogunk számot adni videós és szöveges formában, amelyek alapvetően határozzák meg intézetünk arculatát.

magyar

Oldalak


Kapcsolat

1827 Budapest, Budavári Palota F-épület

Tel: +36 1 224-3788

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.