Hír

Általános és szaktájékoztatás (társadalomtudomány, szociológia, művészet, történelem, jog) online adatbázisokkal

A Könyvtári Intézet 2019. tavaszára meghirdeti 60 órás akkreditált továbbképzési programját, Általános és szaktájékoztatás (társadalomtudomány, szociológia, művészet, történelem, jog) online adatbázisokkal  (26317-2/2014/KOZGYUJT) címmel.

A tanfolyam időpontja: 2019. április 1., 2., 3., 4., 8., 9., május 2., 3.
Jelentkezési határidő: 2019. március 18.

Részvételi díj: ingyenes (az EMMI költségvetési forrásainak terhére).

A tanfolyam helyszíne: Könyvtári Intézet (1827 Budapest, Budavári Palota F. épület, 539/A számítógépes terem), Országgyűlési Könyvtár, Magyar Képzőművészeti Egyetem Könyvtára.

A tanfolyam 60 órás, 2x2 és 1x4 nap (illetve a képzés aktuális indítási dátuma szerint.)

A jelentkezéshez szükséges egyéb feltételek: felsőfokú végzettség

A tanfolyam oktatói: Bojtos Anikó, Juhász Éva, Koltay Tibor, Varga Tímea, Villám Judit

Kérjük, a tanfolyam leírásának végén található "Jelentkezési lap" szövegű linkre kattintva töltse ki a jelentkezési űrlapot. Ezután e-mailben kapja meg azt a letölthető pdf formátumú jelentkezési lapot, amely a már előzőleg kitöltött adatokat tartalmazza. Kérjük, hogy ezt kinyomtatva, aláírva postai úton juttassa el a Könyvtári Intézet Oktatási és Humánerőforrás-fejlesztési osztály címére (1827 Budapest, Budavári Palota F. épület).

További információ:
Dr. Repkényiné Nagy Edit; tel.: 224-3790; e-mail: editrep@oszk.hu


A tanfolyam leírása
A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a könyvtárakban elérhető, a papíralapú forrásokat kiegészítő legújabb, legkorszerűbb online és CD-n elérhető adatbázisokat az általános tájékoztatás, a történelem és a jog, a művészet, a társadalomtudományok területén. A képzés elvégzése után a résztvevők járatossá válnak a vonatkozó adatbázisok használatában; képesek lesznek megfogalmazni a használók kéréseit és igényeit, megtervezni és eredményesen végrehajtani a keresést a megismert elektronikus adatbázisokban.

 

Share

Kapcsolat

1827 Budapest, Budavári Palota F-épület

Tel: +36 1 224-3788

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.