Hír

Tekintse meg felvételről Kovácsné Koreny Ágnes: Az ötlettől a megvalósításig című elektronikus könyvének bemutatóját

Jó hangulatú, izgalmas és inspiráló könyvbemutatónak adott otthont a Könyvtári Intézet Könyvtártudományi Szakkönyvtára 2023. április 4-én. Reményeink szerint Kovácsné Koreny Ágnes Az ötlettől a megvalósításig című kötete sokakat ösztönöz majd arra, hogy bátran, innovatív, közösségvezérelt szemlélettel vágjanak bele a könyvtári szolgáltatások fejlesztésébe. Az esemény felvételről is megtekinthető.
 
A nem hagyományos könyvbemutatón a jelenlévők és a rendezvényt online követők megismerhették előadónk véleményét többek között arról, hogy elég bátrak-e a magyarországi könyvtárosok ahhoz, hogy innováljanak, hogy melyek az innováció legfőbb akadályai, valamint megtudhatták, hogy mi a különbség a felhasználóközpontú és a közösségvezérelt szolgáltatásfejlesztés között. Az izgalmas beszélgetésen túl ízelítőt kaphattunk az innovációt elősegítő módszerekből is. Ha kíváncsi arra, hogy hogyan készítsen perszónát, vagy éppen empátiatérképet, akkor tekintse meg a könyvbemutatóról készült felvételt! 

Amennyiben könyvbemutatónk felkeltette érdeklődését elektornikus kiadványunk, valamint az innovatív szervezeti kultúra iránt, akkor az alábbi linkre kattintva el is érheti: 

Kovácsné Koreny Ágnes: Az ötlettől a megvalósításig. Felhasználóvezérelt innováció a könyvtárban

Share

További oldalak

Alapdokumentumok

Kapcsolat

1276 Budapest, Pf. 1205

Tel: +36 1 224-3788

Elérhetőségek

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.