Könyvtári Minőségfejlesztési Osztály

magyar

Győztesek konferenciája

2023-ban tíz könyvtár pályázott sikeresen Minősített Könyvtár címre egy könyvtár pedig Könyvtári Minőségi Díjra. Online konferenciánkkal lehetőséget szeretnénk nyújtani, hogy a nyertes könyvtárak bemutatkozhassanak, néhányuk pedig részletesen is ismertethesse egy-egy kiemelkedően sikeres működési területét. Bízunk abban, hogy jógyakorlataik segítséget, egyben bátorítást is jelentenek más könyvtárak számára ahhoz, hogy tevékenységüket új látásmóddal közelítsék meg.

Időpont: 2024. április 18., csütörtök 10 óra

Meghatározatlan

A 2024-es Pályázatismertető szakmai nap összefoglalója

A Könyvtári Intézet 2024. március 27-én rendezte meg a Pályázatismertető szakmai napot, amelyen a Minősített Könyvtár cím és a Könyvtári Minőségi Díj tárgyévi pályázati kiírásainak részleteit és újdonságait mutatta be Bajnok Tamara, a Könyvtári Minőségfejlesztési Osztály vezetője. Az online rendezvényhez 52 résztvevő csatlakozott. 

Meghatározatlan

Új elektronikus kiadványok jelentek meg a Könyvtári Intézet gondozásában Design Thinking témakörben

Az Országos Széchényi Könyvtár Könyvtári Intézete jóvoltából végre magyar nyelven is elérhetővé vált az angolul 2015-ben megjelent Design thinking for libraries című kiadvány. A design thinking, azaz tervezői gondolkodás egy olyan eszköztárat és egyben látásmódot jelent, amely segítségével mélyen megérthetjük használóink valódi igényeit. A használóink és a közösségek bevonása az innovációs folyamatainkba lehetővé teszi a felhasználóközpontú szolgáltatásfejlesztés megvalósítását könyvtárainkban.

Meghatározatlan

Oldalak


További oldalak

Alapdokumentumok

Kapcsolat

1276 Budapest, Pf. 1205

Tel: +36 1 224-3788

Elérhetőségek

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.