Könyvtári Minőségfejlesztési Osztály

magyar

Munkatársaink részvételével zajlott le az EKE szervezésében megvalósuló Minőség, adminisztráció című szakmai nap

2023. szeptember 19-én zajlott le az Egyházi Könyvtárak Egyesülésének (EKE) szakmai napja. Az egyesület célja a rendezvénnyel az volt, hogy minél több egyházi könyvtáros ismerkedjen meg a minőségmenedzsment eszközrendszerével, amelynek alkalmazásával növelni tudja a szolgáltatások hatékonyságát. Könyvtári intézeti kollégáink, Bajnok Tamara és Juhász Réka a szervezeti önértékelés, valamint a stratégiaalkotás és -megvalósítás témájában adtak elő és tartottak workshopot.

Meghatározatlan

Munkatársaink előadást és workshopot tartanak az EKE szakmai napján

A Könyvtári Intézet munkatársai az Egyházi Könyvtárak Egyesülésének (EKE) felkérésére 2023. szeptember 19-én előadókén, valamint workshopok lebonyolítóiként vesznek részt a Minőség, adminisztráció című szakmai napon. A rendezvény célja, hogy az EKE tagkönyvtáraiban dolgozó könyvtárosok választ kapjanak arra, hogy hogyan lehet a minőségmenedzsment eszközrendszerét – az adminisztrációs elemeken túllátva – valódi szervezetfejlesztési eszközként alkalmazni.

Meghatározatlan

A 2023-as Minősített Könyvtár cím és Könyvtári Minőségi Díj pályázatismertető szakmai nap összefoglalója

2023. június 27-én került megrendezésre a Könyvtári Intézet szervezésében a Pályázatismertető szakmai nap, amelyen a Minősített Könyvtár cím és a Könyvtári Minőségi Díj tárgyévi pályázati kiírásainak részleteit és újdonságait, valamint az online szervezeti önértékelési felületet mutatták be a Könyvtári Intézet munkatársai. Az online rendezvényhez 67 résztvevő csatlakozott és hallgatta végig a tájékoztatót.

Meghatározatlan

Oldalak


További oldalak

Alapdokumentumok

Kapcsolat

1827 Budapest, Budavári Palota F-épület

Tel: +36 1 224-3788

Elérhetőségek

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.