Könyvtári Minőségfejlesztési Osztály

magyar

Online könyvbemutató a Könyvtári Intézet és a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár szervezésében

A Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár és a Könyvtári Intézet szeretettel várja az érdeklődőket 2021. március 4-én  9 órától Tóth Máté: Könyvtár – Minőség – Menedzsment című könyvének online bemutatójára.

Meghatározatlan

A könyvtárosoknak álmodniuk kell - a győztesek konferenciáján elhangzott előadások összefoglalója

A Könyvtári Intézet Könyvtári Minőségfejlesztési Osztálya azzal a kettős célkitűzéssel szervezte meg a január 28-ai Győztesek konferenciáját, hogy lehetőséget adjon a Minősített Könyvtár cím és Könyvtári Minőségi Díj pályázatok 2020-as díjazottjainak a bemutatkozásra, és hogy az elhangzott előadások ösztönzést nyújtsanak a hallgatóságnak a minőségmenedzsment bevezetésére, vagy akár a cím és a díj megpályázására.

magyar

Győztesek konferenciája - 2021. január 28.

A Minősített Könyvtár cím és Könyvtári Minőségi Díj pályázatok lezárulta és a címek és díj átadása után a Könyvtári Intézet Könyvtári Minőségfejlesztési Osztálya egy konferencia keretében, 2021. január 28-án 10 órai kezdettel szeretné köszönteni és ünnepelni a 2020-ban győztes könyvtárakat. A 10 nyertes könyvtár közül négyet választottunk ki, hogy ossza meg a hallgatókkal pályamunkájának egy-egy kiemelt témáját. 

Meghatározatlan

Oldalak


Kapcsolat

1827 Budapest, Budavári Palota F-épület

Tel: +36 1 224-3788

Elérhetőségek

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.