Hír

TÁMOP 3.2.4./A-11/1 pályázati konstrukció meghirdetése

Az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetésre került a TÁMOP 3.2.4./A-11/1 "Tudásdepó-Expressz"- A könyvtári hálózat nem formális és informális képzési szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat.

A módosított pályázati dokumentáció az alábbi linken érhető el.

A pályázatok benyújtása 2012. március 25-től (módosított!) 2012. május 30-ig (módosított!) lehetséges.

A pályázattal kapcsolatban az alábbiakra hívjuk fel a figyelmet:

  • nyilvános és nem nyilvános könyvtárak egyaránt pályázhatnak,
  • az oktatáshoz kapcsolható, 5 évnél nem régebben megjelent könyvtári dokumentumok beszerzése is támogatott,
  • mindkét komponens esetében: amennyiben a pályázatban nyilvános könyvtár fejlesztése valósul meg és a nyilvános könyvtár részére legalább egy használói munkaállomás beszerzése történik, a nyilvános könyvtár vállalnia kell, hogy MaNDA Ponttá válik. (MaNDA: Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet). Egy intézmény több helyszínen történő fejlesztése esetében az egyik helyszín esetében kötelező a vállalás. A MaNDA ponttá válás követelményeit az útmutató C1.3 pontja tartalmazz,
  • eszközbeszerzés is lehetséges mindkét komponens esetében.

Az ESZA nKft. információs napot szervezett a TÁMOP-3.2.4.A-11/1 „Tudásdepó - Expressz” –A könyvtári hálózat nem formális és informális képzési szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében c. pályázati kiíráshoz. (Időpont: 2012. február 8. (szerda) 10:00-15.00, helyszín: Benczúr Hotel, 1068 Benczúr u. 35.)

A jelenlegi konstrukcióra valamennyi könyvtártípus minimum 10, maximum 50 millió forintos, vissza nem térítendő fejlesztési támogatásra pályázhat, sőt, a korábbi nyertesek is újabb fejlesztési lehetőséghez juthatnak.





Share

További oldalak

Alapdokumentumok

Kapcsolat

1276 Budapest, Pf. 1205

Tel: +36 1 224-3788

Elérhetőségek

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.