Hír

Meghívó: Partnerségben a könyvtárral nemzetközi konferencia

Az Országos Széchényi Könyvtár tisztelettel meghívja a Cselekvő közösségek – aktív közösségi szerepvállalás EFOP-1.3.1-15-2016-00001 kiemelt projekt keretében szervezett


Partnerségben a könyvtárral
(In Partnership with Libraries)
2 napos, nemzetközi tudományos konferenciára.

 

A Cselekvő közösségek – aktív közösségi szerepvállalás EFOP-1.3.1-15-2016-00001 elnevezésű projekt a Szabadtéri Néprajzi Múzeum, az NMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft. és az Országos Széchényi Könyvtár konzorciumi együttműködésében valósul meg.

A rendezvényen az Országos Széchényi Könyvtár, mint konzorciumi partner a Szabadtéri Néprajzi Múzeum és az NMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft. részvételével áttekinti a Cselekvő közösségek projekt második évének eredményeit. A konferenciára meghívott hazai és európai kulturális intézmények képviselői saját közösségfejlesztő tevékenységüket mutatják be, elősegítve a további partneri együttműködések kialakításának lehetőségeit. A konferencia előadói a könyvtári, a múzeumi és a közművelődési szakterületek elismert hazai és külföldi szakemberei.

A konferencia első napján az angol nyelvű plenáris előadások, illetve a párhuzamosan futó szekciók külföldi előadásai esetén szinkrontolmácsolást biztosítunk.

A részvétel (étkezés és szállás) ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Jelentkezési határidő: 2018. október 5.
A regisztrációs felület IDE KATTINTVA érhető el.

A konferencia időpontja: 2018. október 15-16. (hétfő-kedd)

Helyszíne: Debrecen, Kölcsey Központ (4026 Debrecen, Hunyadi utca 1-3.)

A meghívó és a program IDE KATTINTVA tölthető le.

Share

További oldalak

Alapdokumentumok

Kapcsolat

1276 Budapest, Pf. 1205

Tel: +36 1 224-3788

Elérhetőségek

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.