Hír

Könyvtárakban is böngészhető az Új Széchenyi Terv Pályázati kézikönyve

Az Új Széchenyi Terv többször utánnyomott, már harmadik kiadásban megjelent Pályázati kézikönyvét a NEFMI a Könyvtárellátó Kht. közreműködésével eljuttatja az ország nagyobb településeinek könyvtáraiba.

A Pályázati kézikönyv elolvasható és teljes egészében letölthető az Új Széchenyi Terv honlapjáról. Ugyanitt megtalálható a kiadvánnyal rendelkező könyvtárak tételes listája is.

20 megyei és fővárosi könyvtáron túl a kézikönyv hamarosan elérhetővé válik az országos szakkönyvtárak és a felsőoktatási központi könyvtárak mindegyikében, valamint további 316 városi könyvtárban is.

A helyben olvasható anyag egyes részeiről a könyvtári szolgáltatások részeként fénymásolatot is készíthetnek az olvasók. A könyvtári hálózatban így mindenki számára hozzáférhetővé válnak a pályázati lehetőségek és az ezekhez kapcsolódó hasznos tudnivalók. Az érdeklődők továbbra is felvilágosítást kaphatnak a fejlesztéspolitikai rendszert érintő kérdésekben a regionális fejlesztési ügynökségek ügyfélszolgálatain és a kormányablakokban.





Share

További oldalak

Alapdokumentumok

Kapcsolat

1276 Budapest, Pf. 1205

Tel: +36 1 224-3788

Elérhetőségek

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.