Hír

Könyv, Könyvtár, Könyvtáros - előfizetési felhívás

A Könyv, Könyvtár, Könyvtáros – népszerű nevén 3K – jövőre 22. évfolyamába lép. A folyóirat havonta 64 oldalon jelenik meg a tárgyhónap 20. napja után, immár évek óta változatlan áron.

A nyomtatott lapszámok megjelenésével egy időben az adott szám tartalma teljes szöveggel elérhető lesz elektronikus formában is a folyóirat honlapján – az előfizetők számára. Elemző írásai, a könyvtári trendeket, tárgyköröket, problémákat tárgyaló publikációi a könyvtáros szakma számára megkerülhetetlenné teszik a 3K-t.

Szerkesztői a magyar könyvtárosok alapvető szaklapjaként vélik meghatározni. Valamennyi magyar könyvtáros számára igényes stílusban, közepes terjedelmű tanulmányokat, esszéket, cikkeket, interjúkat, beszámolókat, recenziókat közöl a szakma figyelmére leginkább érdemes témákról, a hazai és a külhoni könyvtáros élet friss fejleményeiről vagy éppen hagyományairól.

A folyóirat előfizetési díja egy évre változatlanul 4800 forint.
Előfizethető telefonon (06-1-224-3791), e-mailben (3k@oszk.hu), valamint az idei októberi, novemberi és decemberi számhoz mellékelt, kitöltött megrendelő űrlap postára adásával (3K Szerkesztősége 1827 Budapest, Budavári palota F. épület).

Érdeklődésüket, megrendelésüket előre is köszönik a 3K szerkesztői.





Share

További oldalak

Alapdokumentumok

Kapcsolat

1276 Budapest, Pf. 1205

Tel: +36 1 224-3788

Elérhetőségek

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.