Hír

Betelt létszámok az Intézet akkreditált továbbképzésein

Örömmel és köszönettel vesszük tudomásul az akkreditált továbbképzéseink iránti – különösen a TÁMOP 3.2.12-es pályázat nyomán kialakult - fokozott érdeklődést.

Az idei tanfolyamokra a jelentkezés 2013-as képzési tervünk tavaly decemberi közzététele óta folyamatos, így bizonyos esetekben előfordulhat, hogy az akkreditációs határozatban engedélyezett létszám már a jelentkezési határidő előtt betelik. Az indítást mindig befolyásolja oktató- és géptermi férőhelyeink száma, valamint - a tréning-jellegű képzések esetén - a csoport sikeres működtetéséhez szükséges ideális létszám.

A korábban lebonyolított felmérésünk eredményeit már a képzési terv kialakításakor figyelembe vettük, az egy-egy adott képzést igénylő konzorciumok vezetőinek így csak abban az esetben küldünk e-mailben emlékeztetőt, ha a jelentkezési határidő közeledtével a tanfolyami létszám még nem éri el az indításhoz szükséges minimumot.

A beérkező jelentkezéseket adatbázisunk akkor is tárolja, ha az adott tanfolyamon betelt a létszám, ilyenkor a következő évre szóló képzési terv, ill. az adott tanfolyam indításának nyilvánosságra hozatalakor az új időpontra vonatkozó lehetőségről a jelentkező tájékoztatást kap.

Képzési tervünk a lehetőségekhez képest rugalmas, így amennyiben egy-egy tanfolyam iránt a meghirdetett képzések számához képest nagy az érdeklődés, az oktatói és férőhelyi kapacitásokat figyelembe véve igyekszünk újabb időpontokat kialakítani.





Share

További oldalak

Alapdokumentumok

Kapcsolat

1276 Budapest, Pf. 1205

Tel: +36 1 224-3788

Elérhetőségek

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.