Hír

2016-os nyári zárvatartás a budapesti könyvtárakban

Az Országos Idegennyelvű Könyvtár munkatársai idén is összegyűjtötték a nagyobb nyilvános, budapesti könyvtárak nyári zárvatartását.

A közölt információkból idézve:

"Július 4-től július 31-ig tart zárva a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtára, míg augusztus 1. és szeptember 4. között csökkentett nyitvatartási idővel üzemelnek. Ez idő alatt a nagyobb belvárosi fiókkönyvtárak fogadják a látogatókat.

Az MTA Könyvtár és Információs Központ idén július 4-től augusztus 7-ig tart zárva.

Az Országos Széchényi Könyvtár július 18. és augusztus 21. között, míg a BME-OMIKK (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Országos Műszaki Információs Központ és Könyvtár) július 25. és augusztus 21. között nem látogatható, bár ez idő alatt keddenként 9 és 16 óra között ügyeletet tartanak.

4 hétre, augusztus 1-je és augusztus 28-a között, zárja be kapuit az OIK, míg július 4-től július 31-ig rövidített nyitvatartással üzemelünk.

A KSH Könyvtár augusztus 15. és szeptember 4. között tart zárva, az Országgyűlési Könyvtár augusztus 1. és augusztus 31. között nem fogad olvasókat, az Egyetemi Könyvtár pedig augusztus 1-jétől szeptember 4-ig zárja be a kapuit."

A teljes hír és az összefoglaló táblázat az alábbi linken olvasható: http://blog.oik.hu/?p=21891

Az információk csak tájékoztató jellegűek, a pontos részletekért kérjük látogasson el ez intézmények honlapjára!





Share

További oldalak

Alapdokumentumok

Kapcsolat

1276 Budapest, Pf. 1205

Tel: +36 1 224-3788

Elérhetőségek

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.