Kutatási és Szervezetfejlesztési Osztály

magyar

Elégedettségmérés a Minősített Könyvtár cím pályázaton indulók körében

A Könyvtári Intézet Kutatási és Szervezetfejlesztési osztályán elégedettségmérést végeztünk a Minősített Könyvtár cím és Könyvtári Minőség Díj pályázatokon indulók körében. A megszólított 18 intézményből összesen 15 választ kaptunk. A válaszok elemzése hozzásegít minket a pályázati rendszer újragondolásához, és a saját könyvtári minőségmenedzsmentet támogató tevékenységünk fejlesztéséhez. A következőkben a kérdőívek beérkezése nyomán leszűrhető első tapasztalatokat osztjuk meg a könyvtárosokkal.

A pályázati rendszer változásainak megítélése pozitív

Meghatározatlan

Kérdések és válaszok az új Kulturális Statisztikai Adatgyűjtő Rendszer kapcsán

2019. január 1-jétől érhető el az Országos Széchényi Könyvtár által üzemeltetett új Kulturális Statisztikai Adatgyűjtő rendszer, 2019. január 20-ától a könyvtárak számára is megnyílt az adatbeküldési felület. Készítettünk egy kérdés-válasz szerkezetű Gy.i.k.-ot, amelyben a leggyakrabban felmerülő kérdésekre adunk átfogó választ.

Meghatározatlan

Minőségmenedzsment műhelynap Szentendrén és Orosházán

A könyvtárak két Minősített Könyvtár cím pályázati ciklus közötti időszakban is aktívak a minőségmenedzsment területén. Január végén – február elején két minőségmenedzsment műhelynap szervezésében is részt vett a Könyvtári Intézet.

Meghatározatlan

Oldalak


Kapcsolat

1827 Budapest, Budavári Palota F-épület

Tel: +36 1 224-3788

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.