A Könyvtári Intézet munkatársai a járványügyi helyzet miatt 2020. március 19-től az intézkedés visszavonásáig távmunkában végzik feladataikat.
Valamennyi online szolgáltatásunkkal a könyvtáros szakma rendelkezésére állunk, elektronikus úton és a közösségi oldalakon elérhetők vagyunk.

Kutatási és Szervezetfejlesztési Osztály

magyar

Koronavírus-járvány idején a határon túli könyvtárakban - negyedik rész: Szlovákia V. rész

Az alábbi videóban a Koronavírus-járvány idején a határon túli könyvtárakban c. sorozatunk negyedik állomásához érkeztünk. Ajánljunk figyelmébe virtuális országjárásunkat is!

 

Szlovákia magyarlakta településeinek könyvtárai (minisorozat)

5. rész

magyar

A virtuális országjárás tizennegyedik állomása: Vas megye könyvtárai a járvány idején

A hét kitöltő Vas megyei könyvtár az egyik legkomolyabb problémaként jelölte meg az újranyitás után az olvasók visszaszoktatását a könyvtárba. De komoly átgondoltságot igényel a kapuk kinyitásakor  a “lépések sorrendjének meghatározása, ütemezése”, és nehézséget fog jelenteni “a visszahozott - esetleg fertőzött közegből érkező - dokumentumok fertőtlenítése” is.

Meghatározatlan

Minőség és Innováció 2020 - az EOQ MNB Egyesület pályázata

Az EOQ MNB Egyesület idén is meghirdette innovációs pályázatát „Minőség-Innováció 2020” címmel. A pályázat célja „a termékek és szolgáltatások vevőorientált minőség-fejlesztését szolgáló innovációs eredmények hazai és nemzetközi elismertetése által a hazai versenyképesség növelése”. A kiírás szabta feltételek a hazai könyvtárak számára is teljesíthetők.

magyar

Oldalak


Kapcsolat

1827 Budapest, Budavári Palota F-épület

Tel: +36 1 224-3788

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.