A Könyvtári Intézet munkatársai a járványügyi helyzet miatt 2020. március 19-től az intézkedés visszavonásáig távmunkában végzik feladataikat.
Valamennyi online szolgáltatásunkkal a könyvtáros szakma rendelkezésére állunk, elektronikus úton és a közösségi oldalakon elérhetők vagyunk.

Képzés

Makerspace a könyvtárban

A képzés típusa: 
Engedélyezett képzés
Határozatszám: 
VI/1862-3/2020/KONYVLEV
Várjuk jelentkezését, új tanfolyami időpont az őszi tanévre vonatkozó képzési tervünkben fog szerepelni.
Helyszín: 
Békés Megyei Könyvtár (5600 Békéscsaba, Kiss Ernő u. 3.
Leírás: 

A képzésen résztvevők megismerkednek a makerspace történetével, céljával, kialakításával és felépítésével, jelenlegi gyakorlatával, jártasságot szereznek a könyvtári makerspace műhely tevékenységeinek megtervezésében és megszervezésében, elsajátítják az élménypedagógia alapjait. A könyvtári makerspace-ben alkalmazható technikák közül megismerik a 3D technológiát és a lézervágást, mikroelektronikai alapokat és robot-technológiát sajátítanak el, ismereteket szereznek az okos könyvtárak tervezésének, kialakításának lehetőségeiről.

Kapcsolattartó neve: 
Mánfai Miklósné
Kapcsolattartó telefonszáma: 
+36 1 2243 818
Kapcsolattartó e-mail címe: 
A tanfolyam időtartama: 
45 óra, 2x3 nap (illetve a képzés aktuális indítási dátuma szerint.)
Részvételi díj: 
85000,- Ft
Megjegyzés: 
/ ingyenes (EMMI költségvetési támogatás esetében) (A képzési díjon felül a makerspace műhelyt működtető intézmény számára befizetendő a műhelyben felhasznált anyagok ára (15.000,- Ft), az anyagokból készített tárgyak hazavihetők)

Kapcsolat

1827 Budapest, Budavári Palota F-épület

Tel: +36 1 224-3788

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.