Hír

Pályázati felhívás a Library Map of the World honlap átalakítására

A Library Map of the World honlap megújítására tett közzé pályázati felhívást az IFLA, mely a Stichting IFLA Global Libraries támogatásával valósul meg.
A térkép célja, hogy reprezentálja a könyvtárak helyzetét nemzetközi szinten és az adatszolgáltatással segítséget nyújtson a könyvtárak érdekérvényesítési programjaihoz.
A honlap 2017-ben indult el, összegyűjti és közzéteszi az egyes országokra vonatkozó könyvtári adatokat és információkat, ezenkívül hozzáférést biztosít százötven ország könyvtári statisztikájához, valamint mintegy hatvan ország olyan könyvtári programja is megtalálható benne, melyek az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak eléréséhez járulnak hozzá.
A világtérkép átalakítása kettős célt szolgál: egyrészt a könyvtári tevékenység átfogóbb megismerése és a fenntartható fejlődési célok eléréséhez szükséges eszközök könyvtári hozzájárulásának bemutatása.
 
A pályázat benyújtásának a határideje: 2024. szeptember 2.
 
A pályázati felhívásról bővebben az alábbi linken lehet tájékozódni: https://www.ifla.org/wp-content/uploads/RfP-Library-Map-Redesign.pdf
 
Share

További oldalak

 

Kapcsolat

Cím: 1016 Budapest, Szent György tér 4-6. (Budavári Palota F épület)
Postacím: 1276 Budapest, Pf. 1205

Tel: +36 1 224-3725

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.