KSZK oldal

E-folyóiratok

Magyar és külföldi online könyvtár- és információtudományi folyóiratok és egyéb források a KSZK-ban

Örömmel tudatjuk, hogy régebbi elektronikus és papíralapú nyilvántartásaink összevetésével, hosszú hónapok munkájának gyümölcseként elkészült elektronikus periodikumnyilvántartásunk, amely az állományunkban, illetve az online térben elérhető forrásokat hivatott feltüntetni.
 
A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel mindezt most a korlátozás nélkül távolról elérhető könyvtár- és információtudományi forrásokra szűrve tesszük közzé, online elérhető és letölthető Excel-tábla formájában

A letölthető táblázatban a szűrők eltávolításával a teljes nyilvántartás böngészhetővé válik, láthatóvá téve a helyben használható adatbázisokban elérhető, illetve a nyomtatott formátumban meglévő címeket is.
A nyilvántartás építése folytatódik a rendkívüli helyzet alatt is, jelenleg a helyben használható adatbázisok címlistáinak teljes összevetése zajlik a nyilvántartással.
 
Reményeink szerint az olvasóterem újbóli megnyitását követően a nyilvántartás immáron teljes körű állománysegédletként szolgálhat olvasóink és kollégáink számára, kiegészülve a még hiányzó raktári példányadatokkal.
 
Észrevétel (pl. nem működő link, vagy bármely egyéb hiba), valamint további online források feltüntetésére javaslat a kszk@oszk.hu  e-mailcímre küldhető.

2020.04.06.


 
 

Kapcsolat

Cím: 1016 Budapest, Szent György tér 4-6. (Budavári Palota F épület)
Postacím: OSZK KI KSZK, 1827 Budapest

Tel: +36 1 224-3725

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.