Hír

Ösztöndíjas képzés a fejlődő országok könyvtárosai számára

A Core: Leadership, Infrastructure, Futures szervezet 2024. szeptember 11. és december 22-e között alapkészségek fejlesztésére irányuló online tanfolyamokat szervez a fejlődő országok könyvtárosai számára.

A program célja, hogy a résztvevők naprakész ismeretekkel rendelkezzenek a legújabb könyvtári trendekről és eredményekről, fejleszthessék szakmai ismereteiket és kompetenciáikat a könyvtár- és információtudomány területén. A tanfolyami kínálatból a jelentkezés során egy ingyenes képzést választhatnak a jelentkezők. A pályázók számára kiírt feltételek: könyvtárosi vagy információtudományi végzettség vagy ezen a területen jelenleg is folyó tanulmányok, fejlődő országbéli állampolgárság, angol nyelvtudás, a böngészők (Firefox, Google Chrome) felhasználói szintű ismerete, e-mail-küldési és mellékletcsatolási képesség, szövegszerkesztési ismeretek, internet-hozzáférés, naprakész vírusirtó program.  

 

Azok számára, akik nem kerülnek be a tanfolyamra, a bizottság várólistát állít össze, és arra biztatja őket, hogy jövőre nyújtsák be újra a pályázatukat. A jelentkezési határidő: 2024. augusztus 18. 

 

A kurzusok felsorolása és a jelentkezési lap az alábbi linken található: 

https://alacore.org/handbook/2024-online-course-scholarship-for-library-professionals-from-developing-countries/#gf_15 

 

Forrás: 

 

https://www.ala.org/core/awards-scholarships/online-course-scholarship 

Share

További oldalak

 

Kapcsolat

Cím: 1016 Budapest, Szent György tér 4-6. (Budavári Palota F épület)
Postacím: 1276 Budapest, Pf. 1205

Tel: +36 1 224-3725

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.