Hír

Online könyvtár- és információtudományi folyóiratok és egyéb források nyilvántartása

Örömmel tudatjuk, hogy régebbi elektronikus és papíralapú nyilvántartásaink összevetésével, hosszú hónapok munkájának gyümölcseként elkészült elektronikus periodikumnyilvántartásunk, amely az állományunkban, illetve az online térben elérhető forrásokat hivatott feltüntetni.
 
A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel mindezt most a korlátozás nélkül távolról elérhető könyvtár- és információtudományi forrásokra szűrve tesszük közzé, online elérhető és letölthető Excel-tábla formájában.
A letölthető táblázatban a szűrők eltávolításával a teljes nyilvántartás böngészhetővé válik, láthatóvá téve a helyben használható adatbázisokban elérhető, illetve a nyomtatott formátumban meglévő címeket is.
A nyilvántartás építése folytatódik a rendkívüli helyzet alatt is, jelenleg a helyben használható adatbázisok címlistáinak teljes összevetése zajlik a nyilvántartással.
 
Reményeink szerint az olvasóterem újbóli megnyitását követően a nyilvántartás immáron teljes körű állománysegédletként szolgálhat olvasóink és kollégáink számára, kiegészülve a még hiányzó raktári példányadatokkal.
 
Észrevétel (pl. nem működő link, vagy bármely egyéb hiba), valamint további online források feltüntetésére javaslat a bodog.andras@oszk.hu e-mailcímre küldhető.
 
Share

További oldalak

 

Kapcsolat

Cím: 1016 Budapest, Szent György tér 4-6. (Budavári Palota F épület)
Postacím: 1276 Budapest, Pf. 1205

Tel: +36 1 224-3725

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.