Tájékoztató videó a Nyilvános Könyvtárak Jegyzékéről

A Nyilvános Könyvtárak Jegyzékére való feljelentkezés, a benyújtandó dokumentumok listája január 1-től jelentősen megváltozott az új kormányrendelet szerint (379/2017. XII. 11. kormányrendelet). A Könyvtári Intézet az alábbi videóval szeretné segíteni a fenntartók, a könyvtárak, könyvtárosok munkáját, hogy átláthatóbb legyen, mit kell tartalmaznia a fenntartói nyilatkozatnak, és mit kell annak mellékleteként beküldeni az EMMI Közgyűjteményi Főosztályára.

Meghatározatlan

Könyvtári díjak listája

A Könyvtári Intézet megújult honlapjára felkerült a könyvtári kitüntetések listája, mely a legismertebb Szinnyei József-díjtól kezdve a Tündérkönyvtárosságig tartalmazza a könyvtárosok elismerésére szolgáló díjakat.

Kérjük és bátorítjuk könyvtáros kollégáinkat, ha tudnak a felsorolásban nem szereplő, könyvtárosoknak adott / adható kitüntetésről, jelezzék a közvetkező címen: ahonffy@oszk.hu 

Meghatározatlan

Gyorsjelentés a Könyvtári Intézet igény és elégedettségmérésének eredményeiről

A Könyvtári Intézet kérdőíves vizsgálatot indított partnerei körében azzal a céllal, hogy mérje szolgáltatásainak ismertségét, a tevékenységeivel kapcsolatos elégedettséget és a vele szemben felmerülő igényeket. Az eredményeket elsősorban szolgáltatásaink továbbfejlesztésére, valamint rövid- és hosszútávú céljaink meghatározására kívánjuk felhasználni. Az elektronikus kérdőív 2018. január 25-től február 4-ig volt elérhető, amelyre először a Katalisten, majd közvetlenül a könyvtárvezetőknek kiküldött e-mailben hívtuk fel a szakma figyelmét.

magyar

Oldalak


Kapcsolat

1827 Budapest, Budavári Palota F-épület

Tel: +36 1 224-3788

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.