Számítógép- és internethasználat, reprográfia

Az olvasótermi számítógépeken adatbázisainkat és a könyvtártudományi tájékoztatási forrásokat bárki ingyen használhatja, akár önállóan, akár a könyvtáros segítségével. Az olvasói professzionális munkaállomásokon (OPM-gépek) szövegszerkesztő, táblázatkezelő és egyéb programok állnak rendelkezésre.
A KSZK olvasótermében elérhető a WiFi szolgáltatás.

A KSZK nyomtatott dokumentumaiból térítésért papír- vagy elektronikus másolat kérhető. A másolatok a szerzői jogvédelmi előírások betartásával készülnek; a szakdolgozatokból csak az irodalomjegyzék másolható.

Az állomány hosszú távú megóvása érdekében a sérülékeny dokumentumokról az olvasószolgálatos kolléga egyedileg dönti el, készíthető-e róla másolat. Egy-egy látogatás alkalmával harminc oldal másolását tudjuk vállalni aznapi határidőre.

A szolgáltatások díjairól itt tájékozódhat.

Fontos tudnivaló: A másolatok díját a VII. emeleti olvasószolgálatban a fénymásolóban vagy az V. emeleti ügyfélszolgálatban lehet kifizetni. Az V. emeleti ügyfélszolgálat zárva tartási idejében (hétköznap 18 óra, szombaton 16 óra után) az egyes másolatok kifizetése, illetőleg számla kérése is csak a VII. emeleti fénymásolóban lehetséges.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>