Kölcsönzés, előjegyzés, hosszabbítás

A gyűjtemény nagy része kölcsönözhető. Egyszerre 6 könyv vagy 12 folyóiratszám kölcsönözhető, általában 4 hétre. A “Kötelező irodalom” megjelölésű könyvek és a egyes folyóiratok számai 2 hétre kölcsönözhetőek.

A nem kölcsönözhető dokumentumok piros pöttyel vannak jelölve. Nem kölcsönözhetőek: a kézikönyvek, az időszaki kiadványok többsége, a szakdolgozatok és más, a különgyűjteményekbe tartozó, valamint az 1945 előtt kiadott dokumentumok. Egy-egy adott példány kölcsönözhetőségéről online katalógusunkban is meggyőződhet.

Előjegyzésre és hosszabbításra e-mailben és telefonon is van lehetőség: kszk@oszk.hu, 2243-725.

A KSZK könyvtárközi kölcsönzési szolgáltatást is nyújt az Országos Dokumentum-ellátási Rendszer (ODR) részeként. Az ODR prospektusából idézünk: “Ha a tanulásához, kutatásához, munkájához keresett dokumentumokat könyvtárunkban nem találja meg, kérésére az eredeti anyagot vagy annak másolatát más könyvtárból beszerezzük és rendelkezésére bocsátjuk. A könyvtárközi dokumentumszolgáltatás módjáról és feltételeiről a könyvtár munkatársai részletes tájékoztatást adnak.”

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>