Beiratkozás, olvasóterem

A Könyvtártudományi Szakkönyvtár (KSZK) az Országos Széchényi Könyvtár (OSZK) VII. emeletén található.

Könyvtárunk az OSZK-ba szóló olvasójeggyel vagy napijeggyel látogatható (az OSZK-ba való beiratkozás tudnivalói). A KSZK állományának jelentős része kölcsönözhető. A kölcsönzéshez OSZK-s olvasójegy és a KSZK-ban történő ingyenes regisztráció szükséges.

Az állomány nagy része az olvasóteremben szabadon hozzáférhető. A raktárból kért dokumentumokat negyed órán belül szolgáltatjuk. Az olvasó személyesen, telefonon vagy e-mailben kérheti a kívánt dokumentum kikészítését megadott időpontra. A raktárból kikért dokumentumokat kérésre egy hétre félretesszük.

Kérjük, ügyeljenek arra, hogy az OSZK más olvasóterméből származó dokumentumok csak az OSZK olvasószolgálatos és tájékoztató könyvtárosainak írásos engedélyével hozhatók be a Könyvtártudományi olvasóterembe.

A saját dokumentum behozatalát igazoló engedélyt belépéskor szíveskedjenek az olvasójeggyel együtt  leadni az olvasópultnál.

Olvasótermi szakrend

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>