Hír

Beszámoló a könyvbemutatóról

Pénteken 30 fős közönség előtt zajlott le Z. Karvalics László könyvének bemutatója a Könyvtártudományi Szakkönyvtár olvasótermében. (Informatorium : Szó-kalauz a kortárs információs kultúrához. Budapest, Tinta Kiadó, 2017)

A kötetet ismertető Koltay Tibor és az érdekes reflexiókat és kérdéseket megfogalmazó Tószegi Zsuzsanna igen felkészülten és gördülékenyen vezették elénk a témát, Karvalics László pedig a tőle megszokott slágfertigséggel válaszolt minden felvetésre — igazán érdekes volt hallgatni őket. Ezúton is köszönjük, hogy elfogadták meghívásunkat.

A közönség soraiban kedves OSZK-s kollégáink, OSZK-s olvasók, más könyvtárbeli kollégák és teljesen ismeretlenek is helyet foglaltak. (A megjelenteken kívül 5 előzetesen bejelentkezett vendégünket betegség akadályozta meg a részvételben.)

A hivatalos program után sokan maradtak falatozni is, és kellemes csevegések zajlottak a répakarikák, a mogyoró, a házi süti, és a gyümölcsök felett.

Itt is szeretném megköszönni kollégáimnak mindazt a hozzáadott értéket, amivel gondoskodtak a délután sikerességéről: a rendezvény- és közönségszervezési munkát, a plakátok előállítását, a vendéglátás biztosítását a házi süteménytől a zöldségekig, a részvételt és az utómunkálatokat. További köszönet a fényképekért és a technika biztosításáért az OSZK-s kollégáknak.

Share

További oldalak

 

Kapcsolat

Cím: 1016 Budapest, Szent György tér 4-6. (Budavári Palota F épület)
Postacím: 1276 Budapest, Pf. 1205

Tel: +36 1 224-3725

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.