OKJ-s képzések

Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-000777/2014 Országos Széchényi Könyvtár

Felnőttképzést kiegészítő tevékenységek:
Előzetes tudás mérése
Képzési tanácsadás

Minőségpolitika

Jelentkezés képzésre

Az alábbi OKJ-s képzések leírásának alján található  "Jelentkezési lap" feliratú linkre kattintva kapja meg a jelentkezési lapnak megfelelő elektronikus űrlapot, amelyen a *-gal jelölt mezőket kötelező kitöltenie. Kérjük, ügyeljen az adatok helyességére - különösen e-mail címének pontos rögzítésére -, mert a későbbiekben a képzéssel kapcsolatos valamennyi további dokumentumot (felnőttképzési szerződés, tanúsítvány stb.) az űrlap alapján fogjuk elkészíteni.
Az űrlap kitöltése és elküldése után az elsődlegesen megadott e-mail címére kap egy levelet, amelyben egy link segítségével meg kell erősítenie a jelentkezését. Amennyiben ez megtörténik, egy következő e-mailben kapja meg azt a letölthető pdf formátumú jelentkezési lapot, amely már az előzőleg kitöltött adatait tartalmazza. Kérjük, hogy ezt kinyomtatva, aláírva postai úton juttassa el a Könyvtári Intézet Oktatási Osztály címére (1827 Budapest, Budavári Palota F. épület).
Abban az esetben is tud jelentkezni, ha az előzőleg kiírt képzési időpontra a létszám betelt, vagy a képzés már elindult. Jelentkezését ilyenkor a rendszer automatikusan a következő meghirdetett időponthoz fogja besorolni.
Amennyiben nincs lehetősége az űrlap elektronikus kitöltésére vagy bármilyen probléma merül fel az űrlap kitöltése során, kérjük: telefonon vagy e-mailben keresse meg a tanfolyam szervezőjét.

OKJ-s képzések

52 322 01, Engedélyszám: E-000777/2014/A001