Államháztartási és vezetési ismeretek többfunkciós kulturális intézmények vezetői számára

19/60/Ktár/2014; 11833-2/2014/KOZGYUJT
Akkreditált képzés
FAT-lajstromszám: 
-
Várjuk jelentkezését, új tanfolyami időpont a következő naptári évre vonatkozó képzési tervünkben fog szerepelni.
Helyszín: 
Könyvtári Intézet 1827 Budapest, Budavári palota F. ép. 539/A terem

A tanfolyamokra a jelentkezés folyamatos, így bizonyos esetekben előfordulhat, hogy az akkreditációs határozatban engedélyezett létszám már a jelentkezési határidő előtt betelik.

Leírás: 

 A program célja, hogy államháztartási és vezetési ismereteket nyújtson többfunkciós intézmények - alapító okirata szerint közművelődési intézményi, múzeumi vagy könyvtári feladatokat is ellátó költségvetési szervek - magasabb vezetői számára a 150/1992. (XI. 20.) kormányrendelet előírásai szerint. A résztvevők az alapvető vezetési ismeretek elsajátítása mellett jártasságot szereznek az egyes területek jogszabályainak alkalmazásában, megismerik a könyvtári, múzeumi, közművelődési intézményrendszert, fejlesztik kompetenciáikat a felhasználóképzés, a múzeumpedagógia és a közösségfejlesztés területén. 

A tanfolyam időtartama: 2x4 nap (illetve a képzés aktuális indítási dátuma szerint.)

Részvételi díj: 60.000,- Ft (felmentéssel rendelkezők esetén 54.000,- Ft) / ingyenes (az EMMI költségvetési forrásainak terhére) 

A jelentkezéshez szükséges egyéb feltételek: Felsőfokú végzettség

Az előzetesen megszerzett tudás elismerése az Alapvető vezetési ismeretek elnevezésű tematikai egység, valamint az adott szakterületre vonatkozó tematikai egység teljesítése alóli felmentéssel történik, ehhez feltétlenül szükséges a könyvtári/múzeumi/közművelődési terület vezetőképző tanfolyamának elvégzését igazoló tanúsítvány(ok) másolatának benyújtása a jelentkezési lap mellékleteként. Kérjük, hogy a jelentkezők a felmentésre vonatkozó igényt a jelentkezési lap Megjegyzés rovatában feltétlenül tüntessék fel!

Oktatók: Bautista Soldevila Katalin, Fehér MIklós, Horváth Sándor Domonkos, Kenyéri Katalin, Kováts Gergely, Skaliczki Judit, Tőzsér Istvánné, Varga Lászlóné; a múzeumi terület felkért oktatói: Bereczki Ibolya, Káldy Mária, Nagy László, Nagy Magdolna, Vígh Annamária,  a közművelődési terület felkért oktatói: Polyák Albert, Ponyi László

További információk: 
Dr. Hangodi Ágnes
2243-821