Könyvtári vezetési ismeretek

32/120/Kvtár/2015; 2031/2016/KOZGYUJT
Akkreditált képzés
FAT-lajstromszám: 
-
Helyszín: 
Könyvtári Intézet 1827 Budapest, Budavári palota F. ép. 539/A terem

A tanfolyamokra a jelentkezés folyamatos, így bizonyos esetekben előfordulhat, hogy az akkreditációs határozatban engedélyezett létszám már a jelentkezési határidő előtt betelik.

Leírás: 

 A program a 150/1992. (XI. 20.) Kormányrendelet 6/G § (1) bekezdése alapján előírt államháztartási és vezetési ismereteket nyújt a könyvtárak vezetői számára. Elvégzése során a résztvevők jártasságot szereznek az alapvető vezetési és jogi ismeretekben, fejlesztik a marketinggel kapcsolatos és kommunikációs kompetenciáikat, megismerik a könyvtárak hazai és európai uniós fejlesztési lehetőségeit; elsajátítják az intézményi gazdálkodásra, a humánerőforrás-fejlesztésre, a teljesítménymérésre, a stratégiai tervezésre, a minőségirányításra és -értékelésre vonatkozó ismeretanyagot.

A tanfolyam időtartama: 120 óra, 4x4 vagy 8x2 nap (illetve a képzés aktuális indítási dátuma szerint.)

Részvételi díj: 150.000,- Ft.

A jelentkezéshez szükséges egyéb feltételek: Felsőfokú szakirányú végzettség

A képzésre jelentkezők felmentést kaphatnak a vonatkozó tematikai egységek alól, amennyiben korábban elvégezték a PLB 0662, PLB 0670, PLB 0669, PLB 0668 engedélyszámú Könyvtári vezetői ismeretek I., II., III., IV. akkreditált továbbképzés adott modulját / moduljait. Az előzetesen megszerzett tudás elismeréséhez a jelentkezéskor benyújtandó(k) a korábban elvégzett képzés(ek) tanúsítványa(i). Az előzetesen megszerzett tudás elismerése csökkentett képzési díj befizetését vonja maga után.

Oktatók: Balázsi Julianna, Bánkeszi Lajosné, Bognárné Lovász Katalin, Fehér Miklós, Gáti Mirkó, Heit Gábor, Kecskés Csaba, Kenyéri Katalin, Kováts Gergely, Mender Tiborné, Ramháb Mária, Skaliczki Judit, Sörény Edina, Tőzsér Istvánné, Varga Lászlóné, Vidra Szabó Ferenc, Zalainé Kovács Éva

További információk: 
Dr. Hangodi Ágnes
2243-821