Könyvtári szakértői ismeretek

 A Könyvtári Intézet 2017 őszére meghirdeti 30 órás akkreditált képzési programját Könyvtári szakértői ismeretek (34/30/Ktár/2016, 35078-3/2016/KOZGYUJT) címmel.

A tanfolyam időpontja: 2017. szeptember 20-21., 27-28.
 
Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 14.
 
Részvételi díj: ingyenes (Az EMMI költségvetési forrásainak tehjére)
 
A jelentkezéshez szükséges egyéb feltételek: Felsőfokú MA / egyetemi szakirányú végzettség; 3 évnél nem régebben szerzett, legalább 5 éves, könyvtári területen szerzett szakmai gyakorlat (munkáltatói igazolással)
 
A tanfolyam 30 órás, 2x2 nap
 
A tanfolyam helyszíne: Országos Széchényi Könyvtár Könyvtári Intézet (1827 Budapest, Budavári palota F. ép.) 
 
Oktatók: Fehér Miklós, Kenyéri Katalin, Mender Tiborné, Ramháb Mária, Skaliczki Judit, Sohajdáné Bajnok Katalin, Sörény Edina, Varga Lászlóné, Zsigáné Kóródy Judit
 
Kérjük, a tanfolyam leírásánál található  "Jelentkezési lap" szövegű linkre kattintva töltse ki a jelentkezési űrlapot. Ezután e-mailben kapja meg azt a letölthető pdf formátumú jelentkezési lapot, amely a már előzőleg kitöltött adatokat tartalmazza. Kérjük, hogy ezt kinyomtatva, aláírva postai úton jutassa el a Könyvtári Intézet Oktatási és Humánerőforrás-fejlesztési osztály címére (1827 Budapest, Budavári Palota F. épület). A jelentkezési laphoz kérjük mellékelni a a fentebb megjelölt dokumentumokat is (oklevélmásolat, munkáltatói igazolás), mert ezek nélkül a jelentkezést nem áll módunkban befogadni.
 
További információ: Dr. Hangodi Ágnes tel.: 2243-821; e-mail: hangodi [at] oszk [dot] hu