Előfizetési felhívás

A Könyv, Könyvtár, Könyvtáros – népszerű nevén 3K – jövőre 25. évfolyamába lép. A könyvtárszakma országos terjesztésű folyóirata havonta jelenik meg, immár évek óta változatlan áron.

Szerkesztői a magyar könyvtárosok alapvető szaklapjaként vélik meghatározni: valamennyi könyvtáros számára igényes stílusban, közepes terjedelmű tanulmányokat, esszéket, cikkeket, interjúkat, beszámolókat, recenziókat közöl a hazai és külhoni könyvtáros élet friss fejleményeiről vagy éppen hagyományairól. Elemző írásai, a könyvtári trendeket, aktuális témákat, esetleg régi problémákat vagy a rokon szakmák kérdéseit tárgyaló publikációi a könyvtárosok számára megkerülhetetlenné teszik a 3K-t. A nyomtatott lapszámok megjelenésével egy időben az adott szám tartalma teljes szöveggel és könnyen visszakereshetően elérhető elektronikus formában is a Könyvtári Intézet honlapján – az előfizetők számára. Az archívumban pedig a nyomtatott számok megjelenéséhez képest fél éves késéssel olvashatók az írások.

A folyóirat előfizetési díja a 2016. évre is változatlanul 4800 forint.

Előfizethető a novemberi és decemberi számokhoz mellékelt megrendelő űrlap kitöltésével, a szerkesztőség postai címére (1827 Budapest Budavári Palota F. épület) történő visszaküldéssel, továbbá telefonon (06-1-224-3791), illetve e-mailben (3k [at] oszk [dot] hu).